Cautare

2849 de rezultate pentru "soare vasile" (7.38 secunde)
Dar ceea ce nu trebuie sa uitam este ca acel firav inceput de libertate era o oaza de lumina aparuta in intunericul pe care spera sa-l invinga iar aceasta speranta facea din libertate un soare stralucitor care ne facea fericiti prin simpla lui prezenta la capatul unui drum oricat de grau.
Eclipsa de Soare din 20 martie va poate aduce noi cunostinte, dar sansele ca sa ramana mult timp in preajma dumneavoastra sunt aproape nule. ... Eclipsa de Soare din 20 martie ar putea fi o sansa pentru persoanele singure ca sa-si gaseasca jumatatea.
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
Un efect asemanator de schimbare a culorii se realizeaza prin expunerea la soare, sau la caldura un timp mai indelungat mineralului.
Intre problemele de prima importanta discutate la Bruxelles s-au numarat energia eoliana si "casele care se incalzesc mai mult de la soare". ... Casele construite cu materiale de acest tip se incalzesc mai mult de la soare.
Domnia sa a criticat durata festivitatilor de deschidere a anului scolar si i-a atentionat pe inspectori sa nu tina copiii prea mult "in soare, in picioare ore in sir".
Femeia misterioasa se bucura de soare si briza marii, pe un sezlong, in dreptul unei umbrele de soare. Tot la Neptun, se afla si presedintele Camerei Deputatilor,Roberta Anastase, care a fost aspru criticata, joi, de catre colegii sai din board-ul PDL, in cadrul sedintei Colegiul
In opinia lui Ion Tatu-Soare, presedintele Federatiei Caselor de Ajutor Reciproc al Pensionarilor din Romania, Guvernul ar fi trebuit sa se gandeasca sa ajute cumva pensionarii, si nu sa-i asupreasca.
Costume de baie colorate, sutiene minuscule pentru ca bronzul sa "fie uniform", ochelari de soare neaparat "cu firma pe ei", parul despletit sunt cateva dintre ingredientele care incanta ochii adolescentilor si tinerilor, transformand ziua la plaja in una lipsita de orice grija...
Printre cei care au ajuns la limita rabdarii se numara si Constantin Soare, din localitatea Fantanele, caruia i-au fost afectate de inghet 1.000 de hectare din care 600 de grau si 400 de rapita. ... Am asteptat destul", a declarat Constantin Soare.
In schimb, Comisia sugereaza ca pe eticheta cremelor de protectie solara sa figureze avertismente cu privire la imposibilitatea acestora de a asigura o protectie 100% si sa se recomande prudenta in ceea ce priveste expunerea la soare.
Ajutata de realizatorii Campaniei Oamenii Deltei, Diana a venit la Bucuresti pentru a petrece o perioada scurta de timp alaturi de Cristina Soare, de Liliana Gheorghiu si de echipa emisiunii ABC...
Pacuiul lui Soare (Feteasca Alba, Feteasca Regala, Sauvignon Blanc); Cetatea Durostorum (Riesling Italian, Cabernet Sauvignon, Chardonnay si Merlot); Cossa diVino s.a.
genti de plaja, flip flaps si sandale de plaja, prosoape de plaja, umbrele, ochelari de soare, umbrelute de soare si jucarii de plaja (pentru copii), dar si echipament de pescuit (masti, ochelari de apa, de la amatori pana la nivel profesionist.
Este puterea zvonurilor si a recomandarilor", a precizat Adrian Soare, strategy director Metromind.
Utilizatorii browserului sunt intampinati de o gradina cu flori de primavara care cresc si se deschid in Soare si o albina care zboara printre ele. ... Pe cerul Romaniei va aparea o eclipsa partiala de Soare, iar in aceasta noapte o super-luna.
Masa din "Pescarusul" de A.P.Cehov, Oana din "Apus de soare" de B.St.Delavrancea, Printesa din "Regele gol" de Evgheni Svart, sau Silvia din "Acesti ingeri tristi" de D.R.Popescu.
PAUL IOAN) Geniul venetian care a facut din peisaje, din scenele religioase si cele mitologice si din portretele exceptionale, autentice opere de predat in scolile de pictura universala, a fost numit, inca din timpul vietii, "Un soare printre stele".
- "Asteptam ca timpul/ Sa se transforme intr-o raza de soare", spui in poemul "Copilul din mine ma priveste din cer". Cum se va transforma in viitor, timpul intr-o raza de soare, pentru tine, ce planuri ai?
dirijorul Tiberiu Soare, compozitorul Dan Dediu si muzicologul Oltea Serban-Parau - semnatara prezentarii discului.
google-analytics.com